Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident pe DN 7, în zona localităţii Tărtăria. Un microbuz bulgar ce transporta persoane s-a răsturnat în afara părţii carosabile

Publicat

Un microbuz ce transporta persoane s-a răsturnat în afara părţii carosabile, vineri, în jurul orei 15.15, pe DN7 la kilometrul 342, în zona intersecţiei cu localitatea Tărtăria. Potrivit IPJ Alba, la momentul impactului, în microbuz se aflau 3 pasageri.

Din primele informaţii, singurul care a suferit leziuni a fost şoferul. Microbuzul este înmatriculat cu numere de Bulgaria. Circulaţia în zona accidentului nu a fost blocată. Conducătorul auto s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, iar, la revenirea pe bandă, a acroşat un autovehicul şi s-a răsturnat în afara carosabilului, pe direcţia Deva-Sebeş.

Microbuzul avea o capacite de 8 plus 1 locuri, dar, la momentul impactului, din fericire, era aproape gol.

UPDATE: Din precizările ulterioare ale reprezentanţilor IPJ Alba, „M.D.E., un cetăţean bulgar în vârstă de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism (8+1 locuri), s-a angajat în depăşirea unui autoturism condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Săliştea, judeţul Alba şi nu a păstrat o distanţă laterală suficientă, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului autoturismul condus de cetăţeanul bulgar, s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma accidentului conducătorul auto a suferit leziuni corporale uşoare, iar un alt bărbat, în vârstă de 31 de ani, pasager în autoturism, a suferit o fractură de fractură calcaneu drept.”

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax