Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | Accident pe DN 7, lângă Şibot: Un șofer sârb a fost rănit în urma unei coliziuni frontale între două TIR-uri

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut luni după-amiaza, pe DN 7, la kilometrul 350 + 300 m, la limita între judeţele Alba şi Hunedoara. Două autocamioane au intrat în coliziune frontală, iar un conducător auto a rămas prins în cabină, în stare conștientă. La fața locului, traficul a fost restricționat timp de aproximativ trei ore. 

Din primele informații oferite de polițiști, accidentul s-a produs între un trailer de transport lemne, înmatriculat în județul Caraș-Severin și un TIR înmatriculat în Serbia, în urma unei pătrunderi pe contrasens. Șoferul rănit este cel care conducea TIR-ul înmatriculat în Serbia. Acesta a primit îngrijiri la fața locului de la un echipaj SMURD.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 15.07.2013, ora 18.47, pe DN7, în afara localității Șibot, Mile M., de 59 ani, din Serbia,  în timp ce a condus o autoutilitară, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară condusă de Mircea G., de 44 ani, din Caraș Severin.

Ca urmare a accidentului,conducătorul auto, Mile M. a suferit leziuni corporale ușoare. Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax