Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

ACCIDENT pe DN 74 A, la Cărpiniș. O femeie din Câmpeni s-a răsturnat cu mașina în afara șoselei. Două persoane au ajuns la spital

Publicat

Un accident rutier s-a produs duminică dimineața, pe drumul național DN 74 A, pe raza localității Cărpiniș. O șoferiță de 52 de ani din Câmpeni s-a răsturnat cu mașina în afara șoselei. În urma accidentului, conducătoarea auto și un pasager au fot răniți ușor și au fost transportați la spital. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 4 decembrie 2022, în jurul orei 09:30, polițiștii  din Abrud au intervenit pe DN 74 A, pe raza localității Cărpiniș, unde a fost semnalată producerea unui accident rutier.

Din primele cercetări, a rezultat că o femeie de 52 de ani, din Câmpeni, în timp ce conducea un autoturism, a ieșit în afara carosabilului și s-a răsturnat în partea stângă a direcției de deplasare.

În urma accidentului, conducătoarea auto și un bărbat de 53 de ani, pasager în autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare și au fost transportați la spital.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax