Connect with us
Publicitate

AIUD

UPDATE: ACCIDENT pe DN1 la ieșire din Aiud spre Turda. Două persoane rănite după ce trei mașini s-au lovit

Publicat

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut duminică după-amiaza, în jurul orei 15.30, pe DN1 la ieșire din Aiud spre Mirăslău, potrivit IPJ Alba.

Din primele date, trei mașini s-au lovit.

UPDATE, luni, 2 martie – comunicat IPJ Alba: ”În jurul orei  15.30,  pe DN 1, în afara localității Lopadea Veche, județul Alba, un tânăr de 21 de ani, din localitatea Rădești, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers și a intrat în coliziune  cu autoturismul din fața sa, condus de un bărbat, de 58 de ani, din Aiud.

Acesta din urmă a fost proiectat ulterior în alt autoturism, care circula regulamentar din sensul opus de mers.

În urma accidentului, două  femei, cu vârste de 89 și 55 de ani, pasagere în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale și au fost transportate la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”.

UPDATE, ora 15.50: Cauza probabilă a producerii accidentului este nepăstrarea distanței în mers, potrivit Poliției. Traficul rutier a fost reluat pe o bandă.

UPDATE, ora 15.53: Una dintre persoanele implicate în accident a rămas prinsă în caroseria mașinii. La fața locului intervin și echipaje de la Detașamentul de Pompieri Aiud – cu două autospeciale și un echipaj de la Ambulanță (SAJ).

UPDATE, ora 16.20: Potrivit ISU Alba, persoana a fost scoasă din mașină. Vor fi transportate la UPU Alba două persoane, politraumatizate.

UPDATE, ora 17.20: IPJ Alba a anunțat că traficul rutier a fost reluat în ambele sensuri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax