Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident pe DN1, în zona Cut. Un Logan de la „Straco Grup” a fost lovit de un TIR turcesc. O persoană este în comă

Publicat

pol

Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă după-amiaza, la ora 15.33, pe DN1, între Sebeş şi Sibiu, în zona Cut. Echipajele ISU au intervenit pentru scoaterea a doi bărbaţi din caroseria unei maşini Dacia Logan, avariate în timpul evenimentului rutier.

Maşina a fost lovită din spate de un TIR marca Renault înmatriculat în Turcia (Antalya), în condiţiile în care autoturismul era angajat pentru virare la stânga, spre Cut, iar autovehiculul de mare tonaj nu a mai putut opri pentru a evita impactul. În urma loviturii, Loganul a fost proiectat în şanţul de pe marginea drumului.

Cei doi bărbaţi din Dacia Logan de culoare albă, aparţinând societăţii „Straco Grup” – care realizează lucrări la lotul II al autostrăzii Orăştie – Sibiu, în zona Sebeş – au suferit leziuni şi au fost transportaţi la spital. Pasagerul din dreapta – S.T. (57 de ani) din Călăraşi se afla în comă de gradul II şi a fost diagnosticat cu traumatism toracic, fiind internat la spitalul din Alba Iulia. Şoferul, P.I.A. (55 de ani), din Orăştie a scăpat cu leziuni mai uşoare şi a ajuns la spitalul din Sebeş.

În zonă, s-a format coloană pe sensul de mers Sebeş – Sibiu, de la Răhău până la intersecţia spre Cut, şoferii fiind sfătuiţi să circule cu atenţie.

La aproximativ o oră şi jumătate după producerea accidentului, respectiv în jurul orei 17.00, circulaţia a fost reluată în condiţii normale, pe ambele sensuri de mers.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax