Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident pe DN1, în zona Inoc, lângă Unirea. O persoană a fost rănită, în urma unui impact între două autoturisme

Publicat

pol

Un accident rutier s-a petrecut vineri după-masa, pe DN1, în zona fabricii de cărămidă dintre Inoc şi Unirea. Au fost implicate două autoturisme, iar o persoană a fost rănită. Echipe de poliţişti şi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Detaşamentul Aiud au intervenit la faţa locului.

Traficul a fost restricţionat pentru aproximativ o oră, pentru desfăşurărarea cercetărilor la locul accidentului.

UPDATE: Accidentul s-a petrecut după ce şoferul unui autoturism înmatriculat în Sibiu a pierdut controlul volanului, a intrat într-un cap de pod, după care a ricoşat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un Citroen Jumper. Şoferul primei maşini se afla în stare gravă, fiind inconştient, iar echipele SMURD încercau să-l stabilizeze.

UPDATE1: Şoferul autoturismului Opel Astra, înmatriculat în Sibiu, un tânăr de 20 de ani, a fost transportat în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Mureş. Din primele cercetări, accidentul s-a petrecut din cauza neadaptării vitezei într-o curbă la stânga, pe direcţia de mers Cluj-Alba, în zona dintre Unirea şi Inoc. Maşina a ajuns pe contrasens şi a lovit o autoutilitară Citroen Jumper aparţinând unei societăţi comerciale din Ilfov. Şoferul acesteia nu a suferit leziuni majore.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax