Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO UPDATE: ACCIDENT pe DN1, între Alba Iulia şi Teiuş. Carambol cu trei autoturisme, la Oiejdea. Trafic blocat pe un sens, o jumătate de oră

Publicat

coloana masini dn1 Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs marţi după-amiaza, în jurul orei 16.00, pe DN1, între Alba Iulia şi Teiuş, zona Oiejdea.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că „marţi, la ora 16.00, în judeţul Alba, traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe o bandă, alternativ, pe DN1, la kilometrul 391+500 de metri, pe raza localităţii Oiejdea, din cauza unei tamponări în care au fost implicate trei autovehicule.

Cauza probabilă a fost nepăstrarea unei distanţe suficiente în mers.

Este blocat sensul de mers Alba Iulia – Teiuş”.

UPDATE: Traficul rutier pe DN1, în zona accidentului, a fost reluat în condiţii normale, în jurul orei 16.30.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 15.50, pe DN 1, la kilometrul 391, în afara localității Oiejdea, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism în direcția Alba Iulia – Teiuș, nu a păstrat o distanță corespunzătoare faţă de autoturismul care circula în faţa sa şi era condus de un tânăr de 21 de ani, din Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un altul, care circula în faţa sa şi era condus de un bărbat de 56 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, şoferul celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni corporale uşoare.

Toţi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

După o oră şi jumătate, în zonă s-a produs alt accident. Un şofer de 52 de ani din Alba Iulia nu a dat prioritate la un viraj spre stânga şi a lovit alt autoturism. O tânără de 17 ani, pasageră în a doua maşină, a suferit leziuni uşoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Alex Catalin

    marți, 08.03.2016 at 21:20

    Salut . Aveti alte poze cu masina care a fost prinsa la mijloc ? si daca da mi le puteti trimite prin Email ? va rog frumos .. ca as avea nevoie de ele , Este vorba de un Bora ,sunt proprietaru . Va Multumesc

    • moderatorul de serviciu

      marți, 08.03.2016 at 22:49

      @Alex, Doar pozele alea le avem…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax