Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT pe DN1, între Sebeş şi Sibiu. Maşină răsturnată în afara şoselei. Şoferul avea alcoolemie de 1,07

Publicat

masina rasturnata

Un bărbat din Sebeş este cercetat penal după ce a condus o maşină, cu alcoolemie de 1,07, pe DN1 între Sebeş şi Sibiu şi a provocat accident. Două persoane au fost rănite.

Potrivit IPJ Alba, în 10 iunie, în jurul orei 14.40, pe DN 1, la kilometrul 359 + 500 de metri, un bărbat de 47 de ani din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Sebeş – Sibiu, nu s-a asigurat în mod corespunzător la schimbarea benzii de circulaţie, intrând în coliziune cu un autoturism ce circula în aceeaşi direcţie şi era condus de un bărbat de 33 de ani, din Sebeş, după care autoturismul s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului şi un tânăr de 23 de ani, din Sebeş, pasager în autoturism, au suferit leziuni corporale şi au fost transportați la spitalul din Sebeş unde au primit îngrijiri medicale.

În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, pentru şoferul vinovat de producerea accidentului a rezultat valoarea de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax