Connect with us
Publicitate

AIUD

UPDATE FOTO: ACCIDENT MORTAL pe DN1, între Teiuş şi Aiud, după ce două maşini s-au lovit

Publicat

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din județul Alba a murit şi alte două persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut luni dimineaţa, în jurul orei 09:30, pe DN 1, între Teiuş şi Aiud, zona Beldiu. Din primele date, două autovehicule au intrat în coliziune.

La faţa locului a fost chemat să intervină şi un echipaj de la ISU – Detaşamentul de pompieri Aiud. Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a petrecut la km 400, pe DN1, în dreptul localităţii Beldiu. Circulaţia auto a fost oprită în zona evenimentului rutier timp de aproximativ o oră și 30 de minute.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers ale DN 1, în afara localităţii Teiuş, judeţul Alba, din cauza unui accident rutier, care a avut loc la kilometrul 400, în care au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism. Şoferul autoutilitarei, care circula pe sensul de mers Turda – Teiuş, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul care circula regulamentar. În urma impactului au rezultat două victime. Valorile de trafic sunt în creştere, în zonă formându-se în prezent coloane de autoturisme pe ambele sensuri de mers.

UPDATE: În accident au fost implicate un autoturism înmatriculat în Alba şi o autoutilitară de Cluj.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, una dintre persoanele rănite în accident a decedat. Este vorba despre un bărbat, şoferul autoturismului înmatriculat în Alba.

UPDATE 2: Autoturismul implicat în accident este un Chevrolet Aveo.

UPDATE 3: Potrivit IPJ Alba, cauza probabilă a accidentului este pătrunderea pe contrasens a autoutilitarei ce circula în direcția Aiud – Teiuș. În urma accidentului șoferul autoturismului, un bărbat de 41 de ani, din județul Alba, a decedat. Pasagerul din autoturism a suferit leziuni (probabil fracturi) iar șoferul autoutilitarei se pare că a suferit leziuni ușoare.

În jurul ore 11:00, circulația rutieră se desfășura alternativ.

UPDATE 4: În jurul orei 12:00, traficul rutier fost reluat pe ambele sensuri, pe DN 1, km 400, între Teiuș și Aiud.

UPDATE 5: Potrivit IPJ Alba, la data de 7 mai, în jurul orei 10.00, pe DN 1, la kilometrul 400, în afara oraşului Teiuş, un tânăr de 22 de ani, din comuna Căpuş, judeţul Cluj, în timp ce conducea o autoutilitară în direcţia Aiud – Teiuş, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de autoturismul ce circula în faţa sa, iar pentru a evita impactul a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism ce era condus de un bărbat de 41 de ani, din Stremţ, judeţul Alba.

În urma accidentului, şoferul autoturismului a decedat, iar un bărbat de 38 de ani, din Aiud, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale grave.

foto: Facebook (InfoTrafic Jud. Alba, A.M.)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. A.D.

    luni, 07.05.2018 at 21:43

    Inca un mort nevinovat. Inca un puscariabil care probabil nu va executa niciodata in tara in care este perfect legal sa omori oameni cu masina. Pacat ca n-a fost vreun membru de familie al celor care amana deschiderea autostrazii..

  2. eu

    marți, 08.05.2018 at 08:10

    A fost accidentul în fata mea. Unde va grăbiți inconstientilor , dacă voi cu mașini de servici și tineri nu va pasa de nimic, ce vina au bieții oameni care nu mai își văd familia. Domnilor polițiști nu știu dacă pușcăria e cea mai importanta dar aceste persoane nu trebuie să mai urce la volan niciodată. Dumnezeu sa il odihnească!

  3. Alin

    marți, 08.05.2018 at 10:58

    Peste tot sunt șoferi grăbiți care uită că drumurile nu sunt numai pentru ei și nu respectă nici o regulă de circulație și de multe ori nici regulile elementare de bun-simț.Noi nu avem autostrăzi, la noi drumurile naționale trec de regulă prin centrul localităților în loc să le ocolească, dar la noi camerele radar trebuie să fie amplasate doar pe mașini inscripționate, în locuri vizibile ș.a.m.d., iar înregistrările foto și video au valoare doar dacă sunt obținute cu camere omologate, deci suntem obligați să respectăm regulile de circulație mai puțin de 1% din distanțele parcurse. În rest, dacă se întâmplă ceva, omori mai mulți oameni în accident și scapi cu închisoare cu suspendare. DE CE SĂ RESPECȚI LEGEA? Nu toți își permit să-și cumpere „tancuri” ca să poată scăpa cu viață din asemenea accidente. De ce nu luăm lucrurile bune din legislația altor țări? Dacă ar fi permisă amplasarea camerelor de radar ascunse și utilizarea probelor foto și video care nu sunt luate cu camere omologate, dar se dovedesc a fi autentice, nu am mai vedea mulți asemenea bizoni în trafic și ar scădea masiv numărul de accidente. Istoricul șoferului îl poate afla polițistul direct prin stație, sancțiunile putându-se aplica gradual, de la un simplu avertisment până la sancțiunile maxime prevăzute de lege, astfel încât să fie afectați îb primul rând bizonii din trafic și nu șoferii corecți care greșesc și ei câteodată. De ce nu se modifică astfel legea? Prieteni știu de ce…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax