Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT pe DN1, la Decea: Şofer de 19 ani rănit grav, după ce a lovit cu maşina sensul giratoriu şi s-a răsturnat

Publicat

politie

masina politie rutiera Un tânăr de 19 ani a fost rănit grav în urma unui accident rutier produs sâmbătă dimineaţa pe DN1, la ieşire din localitatea Decea spre Unirea. Aflat la volanului unui autoturism, acesta a lovit cu maşina sensul giratoriu din dreptul şantierului autostrăzii, din cauza neatenţiei. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat.

Potrivit IPJ Alba, în 31 octombrie, la ora 5.36, pe Drumul National 1, în afara localității Decea, K.L.T., de 19 ani, din Decea, în timp ce conducea un autoturism în direcția Alba Iulia-Turda, din cauza neatenției, a intrat în coliziune cu un sensul giratoriu aflat la kilometrul 422, după care autoturismul s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului, șoferul autoturismului a suferit leziuni corporale grave (fracturi și contuzii) și a fost transportat la spitalul din Aiud de unde a fost transferat la spitalul din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax