Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT pe DN1, la Sântimbru. A fost activat Planul Roşu de intervenţie. 9 persoane, la spital

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut duminică, în jurul orei 12.30, pe DN1, la ieşire din Alba Iulia spre Cluj, zona sensului giratoriu Sîntimbru. A fost activat Planul Roşu de intervenţie, având în vedere că în evenimentul rutier au fost implicate, din primele informaţii, 10 persoane.

Este vorba despre o coliziune între trei maşini. Una dintre persoane ar fi rănită mai grav, la un picior.

„Traficul rutier este îngreunat pe DN1, în dreptul localităţii Sîntimbru, în zona unui sens giratoriu. Trei autoturisme implicate. O persoană rănită, posibil grav, Alte 9, transportate la spital”, a transmis IPJ Alba.

Circulaţia este îngreunată pe sensul dinspre Teiuş (Cluj), potrivit sursei citate.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, pentru gestionarea misiunii de salvare, la faţa locului au fost dislocate o unitate de terapie intensivă SMURD, cinci echipaje medicale SMURD şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Alba, o autospecială complexă de stingere şi descarcerare şi un echipaj de descarcerare.

UPDATE1: ISU Alba a comunicat că după ora 13.00 a fost dezactivat Planul Roşu de intervenţie. Au primit asistenţă medicală la faţa locului şi ulterior au fost transportate la spital 9 persoane, dintre care 6 prezentau leziuni minore. Pentru a 10-a persoană implicată în accident nu a fost nevoie de transport la spital.

UPDATE2: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că, la ora 13.00, în judeţul Alba, traficul rutier era îngreunat pe DN1 Alba Iulia  – Teiuş, în localitatea Sântimbru din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

Estimările erau că traficul rutier urma să fie reluat, în condiţii normale, în 30-45 de minute.

UPDATE3: IPJ Alba a transmis, în jurul orei 13.40, că a fost reluată circulaţia rutieră pe ambele sensuri, pe DN1, în dreptul localităţii Sîntimbru.

UPDATE4: Tot din primele date după evenimentul rutier, autoturismele implicate sunt înmatriculate în judeţul Alba (Ford, Volkswagen şi Dacia Logan). Accidentul s-ar fi produs din cauza nepăstrării distanţei în mers. Poliţia stabileşte condiţiile exacte în care s-a petrecut accidentul.

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax