Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | ACCIDENT pe DN1, la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș: Coliziune între trei maşini, în zona Trei Poduri

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut joi seara, pe DN1, la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş, în zona „Trei Poduri”. O persoană a fost rănită, după ce un autoturism a lovit alte două maşini şi s-a răsturnat în afara şoselei.

Din primele informații ale polițiștilor, şoferul unui Audi de culoare gri, înmatriculat în Alba (AB 99 YTU) a intrat pe contrasens și a lovit o autoutilitară Renault, cu numere de București, apoi a mai lovit un camion de 7 tone, care circulau pe sensul opus. În urma coliziunii, Audi s-a răsturnat în afara carosabilului.

Șoferul autoturismului Audi acuza dureri.

UPDATE: Cel de-al treilea autovehicul implicat în accident este un camion de 7 tone înmatriculat în județul Hunedoara.

Șoferul maşinii Audi a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Alba pentru îngrijiri medicale, acuzând dureri în zona capului şi a braţului stâng. Este vorba despre un bărbat, I.G.I., în vârstă de 39 ani din Sebeş. În momentul accidentului, acesta ar fi circulat dinspre Alba Iulia spre Sebeş.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 20.27, pe DN 1, la km 374, în afara municipiului Alba Iulia, I.G.I., de 39 de ani, din municipiul Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă din sensul opus de un tânăr de 26 de ani, din Cluj-Napoca, după care autoturismul a ricoşat într-un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din municipiul Bucureşti.

În urma accidentului, I.G.I. şi o femeie în vârstă de 38 de ani, din municipiul Sebeş, pasageră în autoturismul condus de acesta, au suferit leziuni corporale ușoare, fără a rămâne internaţi în spital”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax