Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident pe DN1, la Inoc: Un şofer din Vâlcea a ajuns cu maşina într-un pârâu. O tânără de 19 ani, pasageră în autoturism, rănită uşor

Publicat

politie

O tânără de 19 ani a suferit leziuni în urma unui accident rutier petrecut miercuri, pe DN1, în localitatea Inoc din judeţul Alba. Şoferul maşinii în care se afla fata a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu autoturismul într-un pârâu de pe marginea drumului.

Accidentul a fost anunţat la poliţie, miercuri, 23 iulie, la ora 13.58. La faţa locului, oamenii legii au stabilit că D.C., de 46 ani, din municipiul Drăgășani, judeţul Vâlcea, în timp ce a condus un autoturism, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a părăsit partea carosabilă, după care s-a oprit în albia unui pârâu.

În urma accidentului, D.B, de 19 ani, pasageră în autoturism, a suferit leziuni corporale ușoare, refuzând deplasarea la Spitalul Municipal Aiud.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax