Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident pe DN1, la intrare în Unirea: Un camion încărcat cu lemne s-a răsturnat peste o țeavă de gaz. Șoferul a adormit la volan

Publicat

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2.00, șoferul unui camion încărcat cu lemne s-a răsturnat peste țeava de gaz din dreptul unui imobil, pe DN1, la intrarea în localitatea Unirea dinspre Turda. În urma impactului, țeava de gaz s-a rupt, astfel că la fața locului s-a deplasat și un echipaj al detașamentului ISU Aiud, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, dar și al EON Gaz. Potrivit IPJ Alba, în urma accidentului nu au fost persoane rănite.

Conducătorul auto C.D.V, în vârstă de 46 de ani, domiciliat în județul Mureș a pierdut controlul volanului la intrarea în localitatea Unirea. Bărbatul ar fi adormit la volan, a ieșit în afara părții carosabile și a rupt  cu camionul țeava de gaz din fața imobilului cu numărul 46.

O echipă EON Gaz s-a deplasat la fața locului pentru sistarea temporară a alimentării cu gaz metan.

Camionul este înmatriculat în județul Harghita.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 2.07, Poliţia Oraşului Ocna Mureş a fost sesizată  prin 112 cu privire la faptul că un camion încărcat cu lemne s-a răsturnat pe DN1, în dreptul imobilului cu nr. 46 din localitatea Unirea şi a avariat conducta de gaz metan, precum şi imobilul situat la nr. 46.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi pompieri ai Detaşamentului Aiud, care au asigurat zona, dar şi o echipă Eon Gaz care a intervenit pentru oprirea gazului şi remedierea defecţiunii produsă la conducta de gaz.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că C.D.V., de 45 de ani, din comuna Ibăneşti, judeţul Mureş, în timp ce conducea un camion încărcat cu lemne, a pierdut controlul asupra acestuia şi s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma acestui eveniment nu au fost înregistrate victime omeneşti.

Faţă de conducătorul auto au fost luate măsuri legale, în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice”.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Viktor

    sâmbătă, 08.02.2014 at 15:55

    Lemnele se transporta NUMAI NOAPTEA in Romania !!!???

  2. Gabi

    duminică, 09.02.2014 at 18:38

    Noaptea e risul mai mic de a te prinde cineva!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax