Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | Accident pe DN1, la limita cu judeţul Cluj: Un autoturism s-a RĂSTURNAT. Trei pasageri răniţi, dintre care unul încarcerat

Publicat

politie

politie drum, accident Un accident rutier s-a produs miercuri după-amiaza, în jurul orei 14.00, pe DN1, la limita judeţelor Alba şi Cluj. Un autoturism s-a răsturnat, iar trei persoane au suferit leziuni.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj SMURD din Aiud pentru descarcerarea unui pasager şi acordarea de îngrijiri medicale.

Traficul în zonă a fost blocat aproximativ 40 de minute.

UPDATE: Din primele informaţii este vorba despre un autoturism înmatriculat în Alba, care s-a angajat într-o depăşire. Şoferul a încercat să redreseze autoturismul, dar a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. În urma impactului trei persoane au rănite, printre care unul a rămas încarcerat.

După 40 de minute, circulaţia rutieră pe DN1 în apropierea limitei cu judeţul Cluj a fost reluată.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la ora 13.56, pe Drumul Național 1, la kilometrul 424, în afara localității Unirea, R.O.S., de 22 de ani, din Galda de Jos, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat o manevră de depășire fără să se asigure corespunzător, iar, pentru a evita impactul cu un autovehicul care circula din sens opus, a virat spre stânga împrejurare a părăsit partea carosabilă după care autoturismul s-a răsturnat în afara acesteia.

În urma accidentului, doi tineri de 18 şi 19 ani, pasageri în autoturism, au suferit fracturi de membre, iar conducătorul auto şi un alt tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Alba Iulia, au suferit leziuni corporale uşoare.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax