Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident pe DN1 la limita dintre județele Alba și Cluj. Coliziune între un tir şi o autocisternă

Publicat

Pompierii din Alba au asigurat măsurile PSI la un accident rutier petrecut luni noaptea în jurul orei 23.30, pe DN1, la limita dintre județele Alba și Cluj. Potrivit ISU Alba, în accident a fost implicat un TIR și o autocisternă. Traficul a fost oprit fiind așteptat un utilaj cu care să fie eliberat carosabilul de cele două autovehicule. Pe această porțiune de drum se circulă în condiții de iarnă.

Accidentul s-a produs la aproximativ un kilometru de limita cu județul Alba, în Cluj. Acesta nu s-a soldat cu victime.

UPDATE: „Un camion cisternă a rupt un parapet și s-a oprit deasupra unui canal.Un alt camion l-a lovit din spate.Nu sunt victime cu leziuni majore. Șoferul autocisternei a fost transportat pentru evaluare la spitalul din Turda. Amândoi șoferii erau cetățeni străini. Am fost la fața locului împreuna cu domnul inspector șef ISU Oprișa Cornel, pentru a mă asigura că nu sunt puse în pericol viețile altor persoane” spune prefectul județului Alba, Dănuț Hălălai, pe pagina de facebook.

Se pare că șoferul autocisternei nu a reușit să iasă din cabină, însă nu a fost încarcerat.

ISU Alba a intervenit cu trei autospeciale și un echipaj SMURD pentru asigurarea măsurilor PSI.

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Cluj, pe DN1, aproape de limita cu judeţul Alba (în zona localităţii Stejăriş), a avut loc o coliziune între un tir şi o cisternă (goală). Evenimentul nu s-a soldat cu victime, însă traficul este oprit total. Pe acest drum, circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax