Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: ACCIDENT pe DN1, la Mirăslău, între Aiud şi Turda: Femeie rănită după o coliziune între un autoturism şi un camion. Traficul rutier a fost blocat temporar

Publicat

politie

politie drum, accident O femeie a suferit leziuni în urma unui accident rutier petrecut sâmbătă dimineaţa pe DN1, la Mirăslău, între Aiud şi Turda. Din primele date, este vorba despre o coliziune între un autoturism şi un camion. Traficul rutier a fost blocat temporar, pentru cercetări la faţa locului.

Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a produs în jurul orei 10.20, iar traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri, în jur de 20 de minute, pentru cercetări la faţa locului.

Şoferiţa unui autoturism Renault înmatriculat în Cluj ar fi pierdut controlul volanului şi a lovit, pe contrasens, un camion. Autoturismul circula dinspre Aiud, în momentul accidentului.

Femeia a suferit leziuni corporale.

UPDATE: Femeia care a fost rănită este G.P.E. de 41 de ani din Cluj. Se afla la volanul autoturismului Renault Clio şi a intrat în coliziune cu semiremorca unui TIR, după ce a ajuns pe contrasens. A suferit fractură la braţul stâng şi a fost transportată la UPU Cluj.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax