Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT pe DN1, la Oiejdea: Impact între două autoturisme. Unul dintre șoferi a refuzat testarea pentru alcoolemie

Publicat

etilotest_Un tânăr de 30 de ani din comuna Sălciua este cercetat de polițiști după ce a provocat un accident, duminică seara, pe DN1, la Oiejdea și a refuzat să se supună testării pentru alcoolemie. Aflat la volanul unui autoturism, acesta a lovit din spate altă mașină. Evenimentul rutier a fost urmat doar de pagube materiale.

Accidentul a fost anunțat la poliție pe 13 septembrie, la ora 20.41 și s-a produs pe DN 1, la kilometrul 393, în afara localităţii Oiejdea. Poliţiştii Serviciului Rutier Alba au stabilit că Ș.I.A., de 30 de ani, din comuna Sălciua, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de autoturismul care circula în faţa sa şi era condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta.

Cu ocazia soluţionării accidentului, poliţiştii le-au solicitat celor doi conducători auto implicaţi să se supună testării cu aparatul etilotest, însă şoferul care a provocat accidentul a refuzat. Acesta a fost condus la spitalul din Alba Iulia, în vederea recoltării mostrelor de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei însă a refuzat de asemenea să se supună recoltării.

Faţă de Ş.I.A. a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de „refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 337 din Codul Penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax