Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO UPDATE: CARAMBOL pe DN1, la Oiejdea. Patru mașini implicate, două dintre acestea răsturnate pe şosea. TREI persoane rănite

Publicat

dubita rasturnata Un accident rutier în care au fost implicate patru maşini s-a petrcut marţi după-amiază pe DN1, în zona Oiejdea. Trei persoane, dintre care o adolescentă de 13 ani, au fost rănite.

Traficul a fost îngreunat în zonă timp de aproximativ o oră, două dintre maşinile implicate fiind răsturnate în urma impactului.

Potrivit Infotrafic Poliţia Română, marţi, în jurul orei 14.30, “circulația auto pe DN1 Alba Iulia – Teiuș se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ, la kilometrul 390+500 de metri, în zona localității Oiejdea”, din cauza accidentului.

 

accident DN 1 oiejdea 11 aug 2015_1 UPDATE: Din primele informaţii, accidentul s-a petrecut în momentul în care un autoturism Opel de culoare neagră înmatriculat în Alba a intrat pe contrasens şi a lovit o autoutilitară (dubiţă) de Bucureşti, care, în urma impactului s-a răsturnat perpendicular pe şosea, ocupând un sens de mers. Anterior, a acroşat un alt autoturism. De asemenea, al patrulea autoturism a fost avariat în accident.

Unul dintre autoturismele avariate este înmatriculat în Iaşi.

UPDATE 1: Accidentul a fost anunţat la Poliţie la Ora 14.03.

D.D., de 54 ani, din Zlatna, în timp ce conducea spre Alba Iulia autoturismul Opel Astra (de culoare neagră), înmatriculat în Alba, a adormit la volan, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune laterală cu o dubiţă Mercedes Sprinter înmatriculată în Bucureşti, condusă de P.A. (55 de ani) din Cluj şi care circula regulamentar spre Teiuş.

După impact, Opel-ul a intrat în coliziune şi cu un autoturism Ford Focus înmatriculat în Alba (de culoare neagră), condus de K.A. (26 de ani), din Aiud, care circula regulamentar din sens opus.

Apoi, a fost proiectat şi în alt autoturism, un Renault Clio înmatriculat în Iaşi (de culoare bej), condus de A.G. (51 de ani), din Iasi, care la rândul său circula regulamentar.

În urma accidentului, a fost rănită o adolescentă de 13 ani, A.D.I. (din Iaşi) şi A.M. (o femeie de 49 de ani) din Iaşi. Minora se afla pe locul din dreapta faţă, iar cealaltă persoană pe bancheta din spate a autoturismului Renault Clio.

De asemenea, a mai fost rănit C.A.A. (26 de ani), care se afla pe bancheta din spate a autoturismului Opel.

Cele trei persoane au suferit leziuni corporale uşoare: policontuzii în urma accidentului.

Potrivit IPJ Alba, „în jurul orei 14.00, pe DN 1, la kilometrul 391, în afara localității Oiejdea, D.D., de 54 de ani, din Zlatna, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune laterală cu o autoutilitară ce era condusă de un bărbat de 55 de ani, din municipiul Cluj Napoca.

În urma impactului dintre cele două autovehicule, autoturismul condus de D.D. a fost proiectat într-un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din Aiud după care a fost proiectat într-un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani, din municipiul Iaşi. Ambele autoturisme circulau regulamentar, în spatele autoutilitarei, în direcţia Alba Iulia – Teiuş.

În urma accidentului, o minoră în vârstă de 13 ani, din Iaşi şi o femeie în vârstă de 49 de ani, pasagere în ultimul autoturism şi un tânăr în vârstă de 26 de ani, pasager în autoturismul condus de D.D., au suferit leziuni corporale uşoare”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax