Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT pe DN1 la Răhău. Pieton LOVIT de o maşină. Şoferul, cercetat pentru părăsirea locului faptei şi vătămare din culpă

Publicat

pol

POLITIE Un accident s-a petrecut duminică seara pe DN1, între Sebeş şi Sibiu, în zona Răhău. Din primele informaţii, un bărbat care circula pe carosabil a fost lovit de o maşină.

Acesta a suferit leziuni şi a fost transportat la spital.

UPDATE: Maşina implicată în accident este un Volkswagen Passat înmatriculat în Sibiu, condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 21.00, pe DN 1, la kilometrul 360, în afara localității Răhău, W.I., de 64 de ani, din Petrești, în timp ce se deplasa pe partea carosabilă, a fost surprins și accidentat de un autoturism condus de R.G.D., de 21 de ani, din Miercurea Sibiului, județul Sibiu.

După producerea accidentului, conducătorul autoturismului şi-a continuat drumul, iar ulterior s-a întors la locul accidentului şi a recunoscut faptul că a fost implicat în evenimentul rutier.

În urma accidentului, pietonul a suferit o fractură de picior şi a fost transportat la spitalul din Sebeş.

Faţă de R.G.D., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax