Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT pe DN1 la Sântimbru. Un şofer urmărit de Poliţie a intrat cu autoturismul în gardul căminului cultural

Publicat

masina politie

Un şofer aflat sub influenţa alcoolului a produs accident rutier pe DN1, la Sântimbru. Nu a oprit la semnalale Poliţiei, iar oamenii legii au pornit în urmărirea lui. Bărbatul a pierdut controlul volanului şi s-a oprit, cu maşina, în gardul căminului cultural. Avea alcoolemie de 0,69.

Potrivit IPJ Alba, în 7 iulie 2018, la ora 01.15, poliţiştii din cadrul Secției numărul 1 Poliție Rurală Galda de Jos, în timp ce acţionau pe Drumul Naţional 1, pe raza localității Sântimbru, pe direcția de mers Alba Iulia – Teiuș, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, au încercat oprirea unui autoturism.

Conducătorul auto nu a oprit, a continuat drumul, a virat la stânga, a intrat în cartierul Sântimbru Fabrică, unde a pierdut controlul autoturismului, intrând în coliziune cu gardul împrejmuitor al Căminului Cultural Sântimbru Fabrică.

În urma testării cu aparatul etilotest, a conducătorului auto, un bărbat de 27 de ani, din Sântimbru, a rezultat valoarea de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenta alcoolului sau a altor substanţe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax