Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT pe DN1 Sebeș-Sibiu, la Câlnic. Două mașini lovite, o persoană rănită. Unul dintre șoferi a fugit de la fața locului

Publicat

Traficul rutier a fost blocat temporar pe DN1 Sebeș-Sibiu, în zona Câlnic, marți după-amiaza, din cauza unui accident rutier.

Din primele date, în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme.

Potrivit IPJ Alba, o persoană este rănită, posibil ușor.

UPDATE 18.30: Potrivit IPJ Alba, la data de 28 decembrie 2021, în jurul orei 15.40, pe DN 1, la km 352, un tânăr de 22 de ani, din Sebes, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr, de 25 de ani, din comuna Calnic.

În urma impactului cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autovehicul, condus de un tânăr, de 22 de ani, din comuna Șpring.

Imediat după producerea accidentului, conducatorul primului autoturism a părăsit locul faptei, fără încuviințarea polițiștilor, iar ulterior s-a prezentat la sediul poliției.

În urma accidentului, o tânăra de 18 ani, din comuna Calnic, a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportată la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Revenim cu amănunte.

foto: arhivă

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax