Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT pe DN1 Sebeș-Sibiu la ieșirea de pe A1 – Săliște. Doi copii și o femeie răniți după ce două mașini s-au lovit

Publicat

O femeie și doi copii au fost răniți într-un accident rutier petrecut duminică după-amiaza pe DN1 Sebeș-Sibiu, la Săliște, în dreptul intersecției cu breteaua de coborâre de pe autostrada A1.

Potrivit IPJ Sibiu, din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe bretea, un bărbat în vârstă de 46 de ani a pătruns în intersecția cu DN 1 fără să acorde prioritate.

A intrat în coliziune cu un autoturism condus pe drumul național dinspre Sibiu spre Sebeș de către un bărbat în vârstă de 39 de ani, din jud. Prahova.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a unei femei în vârstă de 43 de ani și a doi minori, unul de 5 ani și unul de 12 ani, pasageri în autoturismul condus de către constănțean.

Traficul pe DN 1 este blocat, deviat printr-o parcare alăturată.

Potrivit ISU Sibiu, echipajele SMURD au acordat îngrijiri medicale și au transportat la spital femeia și cei doi copii (5 și 12 ani). Erau în stare de conștiență; cu mai multe contuzii și escoriații.

UPDATE: La ora 16.00, IPJ Sibiu a anunțat că traficul a fost reluat.

sursă imagini: sibiuindependent.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax