Connect with us
Publicitate

AIUD

UPDATE: ACCIDENT pe DN1 Teiuș – Aiud. Impact frontal între o autoutilitară și un autoturism

Publicat

O persoană a fost rănită într-un accident rutier petrecut luni după-amiaza pe DN1 între Aiud și Teiuș, în dreptul localității Gârbova. Traficul rutier a fost blocat temporar.

UPDATE: Poliția Alba a revenit asupra informațiilor despre accident. Au intrat în coliziune un autoturism și o autoutilitară. Aceasta din urmă depășise un TIR.

UPDATE 1: La ora 17.34, Poliția Alba a transmis că traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri, în zona accidentului.

Știrea inițială

Au fost implicate un autotren și o autoutilitară.

În accident a fost rănită o persoană.

Potrivit InfoTrafic Poliția Română, accidentul s-a produs e un segment de drum în curbă și este vorba despre o coliziune frontală.

”În urma impactului, o persoană a fost rănită ușor, primind îngrijiri medicale la fața locului. Traficul rutier este oprit în ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor de poliție și ambulanță. Se estimează ca circulația să fie reluată, în condiții normale, în 45 de minute”, a anunțat Poliția, în jurul orei 17.15.

Este al doilea accident de pe DN1 Alba Iulia – Aiud petrecut luni.

Vezi și UPDATE VIDEO: ACCIDENT pe DN1, la intrarea în Teiuș dinspre Alba Iulia. Trei autovehicule s-au lovit. Nu sunt răniți

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax