Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE VIDEO: ACCIDENT pe DN1, zona Oiejdea. Trafic îngreunat după ce un camion şi o autobasculantă au intrat în coliziune. O persoană rănită

Publicat

20427897_1213373358809188_519841797_n Un accident rutier s-a petrecut marţi după-amiaza, în jurul orei 14.00, pe DN1, între Alba Iulia şi Teiuş, în apropiere de Oiejdea. Un camion şi o autobasculantă ce circulau pe acelaşi sens s-au lovit.

Unul dintre şoferi a fost rănit.

Camioanele sunt înmatriculate în Alba, respectiv Ilfov.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (14:30), în judeţul Alba, traficul rutier se desfăşoară alternativ, dirijat, pe DN1 Alba-Iulia – Teiuş, la kilometrul 393+800 de metri, în zona Oiejdea, din cauza unui accident în care au fost implicate două autocamioane. Cauza probabilă a fost nepăstrarea distanţei de siguranţă în mers.

Pentru că pe tronsonul respectiv traficul rutier este intens, s-au format coloane de autovehicule.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la data de 25 iulie, în jurul orei 14.10, pe DN 1, la kilometrul 393, în afara localității Galda de Jos, C.R., un bărbat de 54 de ani, din comuna Ciugud, judeţul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară cu semiremorcă, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de o autoutilitară cu remorcă condusă de I.I.R., de 28 de ani, din comuna Bulbucata, judeţul Giurgiu, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, conducătorul primei autoutilitare, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

YouTube video

sursa foto: Facebook Info Trafic jud. Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. CostaJ

    marți, 25.07.2017 at 15:38

    Coloana pana la Paraul Iovului? Serios …

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax