Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident pe DN14B, între Blaj şi Valea Lungă: Coliziune între două maşini, din cauza nepăstrării distanţei corespunzătoare. Un bărbat a fost rănit

Publicat

politie

masina politie rutiera Un tânăr de 28 de ani din Blaj a suferit leziuni în urma unui accident rutier petrecut pe DN14B. Două maşini au intrat în coliziune, după ce unul dintre şoferi nu a păstrat distanţa corespunzătoare.

Luni, la ora 13.51, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN 14 B, între municipiul Blaj şi comuna Valea Lungă, s-a produs un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită.

Din primele cercetări efectuată de echipa de poliţişti deplasată la faţa locului a rezultat că M.G.A., de 28 de ani, din comuna Valea Lungă, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Blaj – Valea Lungă, la kilometrul 27, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul din faţa sa şi a întrat în coliziune cu acesta.

În urma accidentului S.C..N., de 28 de ani, din municipiul Blaj, şoferul celui de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax