Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO ACCIDENT pe DN14B, la Valea Lungă: Cinci persoane rănite după ce două maşini s-au lovit

Publicat

colaj accident valea lunga

Cinci persoane au fost rănite, marţi, în jurul orei 11.00, într-un accident rutier petrecut pe DN14B, la Valea Lungă. Din primele date, două maşini au fost implicate în evenimentul rutier.

Potrivit IPJ Alba, traficul rutier a fost blocat temporar în zonă. Două dintre cele patru persoane implicate în accident sunt prinse în fiarele contorsionate ale autoturismelor.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, la faţa locului acţionează şi Garda de intervenţie Blaj, cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD. Sunt patru persoane rănite, dintre care două încarcerate.

UPDATE, ora 11.27: Cele două persoane au fost scoase din autoturisme. Au politraumatisme la nivelul membrelor inferioare, potrivit ISU Alba. Cei patru răniţi au fost transportaţi la UPU Alba Iulia.

UPDATE, ora 12.11: Traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri, la Valea Lungă.

UPDATE, ora 13.15: Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a produs după ce un bărbat în vârstă de 46 de ani din comuna Valea Lungă, aflat la volanul unui autoturism, pe sensul de mers spre Blaj, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu alt autoturism, condus de un bărbat de 54 de ani, din Blaj.

În urma impactului, au fost răniţi grav (fracturi la picioare) un adolescent de 16 ani, o femeie de 48 de ani, pasageri în al doilea autoturism. De asemenea, a mai fost rănită şi o femeie de 85 de ani, din acelaşi autoturism. Cei doi şoferi şi alt pasager în maşina lovită pe contrasens au suferit leziuni mai uşoare. 

În total, cinci persoane au fost rănite în accident.

Poliţia a deschis dosar penal pentru vătămare din culpă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax