Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT pe DN14B, lângă Blaj: Două persoane rănite după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat în afara şoselei

Publicat

politie

masina politie rutiera Două persoane au fost rănite într-un accident rutier produs marţi, pe DN14B, lângă Blaj. Un tânăr din judeţul Sibiu a pierdut controlul maşinii pe care o conducea, din cauza vitezei, a lovit o movilă de pământ, în afara şoselei şi s-a răsturnat. Cei doi răniţi erau pasageri în autoturism.

Potrivit IPJ Alba, accidentul a fost semnalat la Poliţia Blaj, marţi, 11 octombrie, în jurul orei 12.20.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că R.I.D., de 25 de ani, din comuna Micasasa, judeţul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 14 B, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar la kilometrul 33 a pierdut controlul autovehiculului şi a intrat în coliziune cu o movilă de pământ aflată în afara carosabilului. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat.

În urma accidentului, un bărbat de 33 de ani din comuna Valea Lungă şi o femeie de 29 de ani, din judeţul Sălaj, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportaţi la spitalul din Blaj unde au primit îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax