Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT pe DN67C la Căpâlna: Cetăţean german rănit după ce a intrat cu motocicleta în parapet şi s-a răsturnat în şanţ

Publicat

Un tânăr, cetăţean german, a fost rănit în weekend, într-un accident rutier pentrecut pe DN67 C – Transalpina, la Căpâlna. Circula pe o motocicletă, a pierdut controlul acesteia, într-o curbă, s-a lovit de un parapet şi s-a răsturnat în şanţ.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 1 septembrie, în jurul orei 11.00, poliţiştii rutieri din Sebeş au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane, produs pe DN 67 C, pe raza localităţii Căpâlna.

Un tânăr de 27 de ani, din Germania, în timp ce circula cu o motocicletă, în direcţia Sebeş – Şugag, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra motocicletei, intrând în coliziune cu un parapet, după care s-a răsturnat în şanţ.

În urma accidentului, motociclistul a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba le recomandă motocicliştilor:

Adaptați viteza la condițiile meteo, de drum și de trafic.

Respectați regulile privind efectuarea depășirii, manifestați prudență și efectuați această manevră numai prin partea stângă, fără a-i incomoda pe ceilalți parteneri de trafic.

Nu creați surprize în trafic, manevrele bruște sau accelerarea puternică a motorului produc disconfort, iar aplicarea principiului ”mă strecor” pentru  că am timp sau am loc, generează risc major de accident.

Utilizați echipamentul de protecție omologat (cască, costum, cizme și mănuși) pentru că numai acesta vă poate asigura o protecție eficientă în caz de accident.

Fiți vizibili – folosirea permanentă a luminii de întâlnire a farului și semnalizarea oricărei schimbări a direcției de mers este obligatorie, iar pe timp de noapte sau vizibilitate redusă, folosiți echipament reflectorizant.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax