Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident pe DN67C, la Sebeşel. Un bărbat a adormit la volan şi s-a izbit cu maşina de zidul unei case. Patru persoane au suferit leziuni

Publicat

pol

Un accident rutier s-a petrecut duminică, pe DN67C, în localitatea Sebeşel. Un bărbat de 35 de ani a adormit la volan şi s-a izbit cu maşina de zidul unei case. Şoferul, soţia şi doi copii minori au suferit leziuni.

La ora 7.03, B.I. (35 de ani), din Răhău, fără ocupatie, aflat la volanul unui autoturism Dacia înmatriculată în Alba, proprietate personală, a adormit la volan, a pierdut controlul maşinii şi a intrat în zidul imobilului cu nr. 262.

Şoferul, soţia sa, B.A.M. (35 de ani), copiii B.A.G. (10 ani) şi B.D.I. (13 ani), pasageri în maşină au suferit leziuni. Unul dintre băieţi a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba, fiind suspect de fractura de piramidă nazală.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 7.16 , Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că la intrare în localitatea Sebeşel, a avut loc un accident  rutier.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat B.I., de 34 de ani, din  Răhău, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Săsciori –Sebeş, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un cap de pod, după care în zidul unui imobil.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului precum şi soţia şi cei doi fii de 10 şi 13 ani, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax