Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT pe DN67C – Transalpina: Femeie de 69 de ani din Bucureşti, rănită grav după ce o maşină s-a lovit de un pod, în afara şoselei

Publicat

masina rasturnata O femeie de 69 de ani din Bucureşti a fost internată la spitalul din Sebeş cu leziuni multiple după ce maşina în care se afla s-a lovit de un pod, pe DN67C – Transalpina, pe sensul de coborâre dinspre Oaşa spre Şugag. Autoturismul era condus de un bărbat de 76 de ani.

Potrivit IPJ Alba, vineri, în jurul orei 15.10, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN 67 C s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că un bărbat în vârstă de 76 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Oaşa – Şugag, la kilometrul 113 + 500 de metri al drumului naţional 67 C, a pierdut controlul asupra autovehiculului, a părăsit carosabilul şi a intrat în coliziune cu un pod.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 69 de ani, din municipiul Bucureşti, pasageră în autoturism, a suferit mai multe leziuni şi a fost transportată la spitalul din Sebeş unde a rămas internată.

Şoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax