Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT pe DN7, în afara localității Vințu de Jos. Impact între o autoutilitară și un autoturism, după ce un șofer nu s-a asigurat la un viraj

Publicat

pol

masina politie rutiera accident Un accident de circulație a avut loc vineri, pe DN7, în afara localității Vințu de Jos. Un șofer din comuna Ighiu, aflat la volanul unei autoutilitare, a intrat în coliziune cu un autoturism ce se deplasa în aceeaşi direcţie şi care afla în depăşire. În urma accidentului, conducătorul auto și o tânără de 29 de ani, pasageră în autoutilitară, au fost răniți.

La data de 2 octombrie, în jurul orei 10.43, pe DN7, la kilometrul 337, în afara localității Vinţu de Jos, H.T., de 43 de ani, din comuna Ighiu, județul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară, nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj spre stânga, intrând în coliziune cu un autoturism ce se deplasa în aceeaşi direcţie şi care afla în depăşire.

În urma accidentului, conducătorul auto şi o tânără în vârstă de 29 de ani, pasageră în autoutilitară, au suferit leziuni corporale uşoare.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax