Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident pe DN7, în apropiere de Vinţu. Un autoturism s-a izbit de parapeţii drumului. Ambulanţa sosită la faţa locului, lovită de un microbuz

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut joi seara, pe DN 7, la kilometrul 339, în apropiere de Vinţu de Jos, zona „Lutsch 2000”, spre Şibot. O maşină a ajuns în parapeţii şoselei, iar şoferul a fost rănit.

Din primele informaţii, bărbatul aflat la volanul autoturismului era conştient, a primit îngrijiri medicale de la echipajele de ambulanţă, la locul accidentului şi a fost transportat la spital.

Accidentul s-a petrecut într-o curbă, în apropiere de „Lutsch 2000”, în direcţia Şibot, în locul numit „trei cruci”, cunoscut pentru cazurile numeroase de evenimente rutiere cu victime.

Şoferul unui autoturism Dacia Logan înmatriculat în Caraş-Severin a pierdut controlul volanului, în urma unei depăşiri, a ieşit cu maşina în afara şoselei, a izbit parapeţii de metal şi a revenit pe carosabil.

Bărbatul are 45 de ani şi este din Oţelu Roşu.

UPDATE: Din declaraţiile unor martori aflaţi la locul accidentului, şoferul Loganului a încercat să depăşească un TIR, a pierdut controlul volanului şi a lovit parapetul de pe partea dreaptă a sensului de mers.

S-a răsturnat în şanţ şi a revenit pe contrasens, maşina fiind serios avariată.

Ambulanţa a ajuns în aproximativ 10 minute. Bărbatul acuza dureri în zona pieptului. După aproximativ 20 de minute, a ajuns şi maşina Poliţiei. Potrivit unui cititor Alba24, martor la incident, care ne-a transmis aceste informaţii, din spusele şoferului, unul dintre pasagerii unei maşini înmatriculate cu numere de Germania i-ar fi furat telefonul mobil.

După acordarea primului ajutor, Ambulanţa a încercat să pornească cu pacientul spre spital însă a fost lovită de un microbuz al cărui şofer nu a observat-o, fiind probabil atent la maşina avariată. Din fericire, autospeciala a fost avariată uşor, astfel încât a putut continua drumul.

Şoferul Loganului a suferit un traumatism toracic şi sternal, însă nu a fost necesară internarea sa în spitalul din Sebeş.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, “la data de 17.01.2013, ora 22.42, pe D.N 7, în afara localităţii  Blandiana, H.E.L., de 45 de ani, din Oţelul Roşu, judeţul Caraş Severin, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autovehiculului, a părăsit carosabilul intrând în coliziune cu glisiera metalică, după care autovehiculul a revenit pe sensul său de mers.

În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat in spital.”


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax