Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident pe DN7, la Balomir. Un bărbat care traversa neregulamentar strada a fost spulberat de un autoturism

Publicat

Un bărbat în vârstă de 24 de ani a fost lovit de un autoturism, marţi dimineaţa, în jurul orei 9.20, pe DN7, la Balomiru de Câmp. Din primele informaţii, acesta intenţiona să treacă strada neregulamentar, în fugă, moment în care a fost surprins şi accidentat de o maşină Volkswagen Passat cu numere de Bucureşti.

Autoturismul circula dinspre Sebeş spre Deva. Bărbatul a suferit răni în zona capului, cel mai probabil cauzat de impactul puternic, însă, potrivit martorilor, era conştient în momentul în care a ajuns ambulanţa şi l-a transportat la spital.

În zonă se circula în condiţii de ceaţă, la momentul accidentului.

Traficul a fost restricţionat până la finalizarea cercetărilor la faţa locului.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 20.11.2012, ora 9.19, pe DN7, km 346+400 metri, în afara localităţii Balomir, judeţul Alba, S.R.W., de 24 de ani, din comuna Şibot, în timp ce s-a angajat în traversarea drumului public, prin loc nepermis şi fără să se asigure, a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus de Adrian M., de 29 de ani, din municipiul Sebeş.

În urma accidentului, pietonul a fost rănit grav şi a fost transportat la Spitalul din Alba Iulia pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar o femeie de 29 de ani, din Aiud, pasageră în autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu era sub influenţa alcoolului.”

Ionela MARA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax