Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident pe DN7, la Săliştea. Două femei au fost rănite grav după ce un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului

Publicat

Pe DN7, în noaptea de miercuri spre joi s-a petrecut un accident rutier în urma căruia două femei au suferit leziuni grave. Un şofer din Caraş-Severin a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara şoselei. Evenimentul rutier a fost semnalat la câteva ore după ce, la o distanţă de câţiva kilometri, un tânăr din Cugir şi-a pierdut viaţa într-un alt accident.

Accidentul s-a petrecut la ora 3.30, pe DN 7, în afara localității Săliștea. B.D. (58 de ani), din comuna Bucoșnița, județul Caraş-Severin, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra autovehiculului și a părăsit partea carosabilă.

Ca urmare a accidentului, două femei de 40 şi 57 de ani, pasagere în autoturism au suferit leziuni corporale grave, iar o tânără de 19 ani, de asemenea pasageră în autoturism, a suferit leziuni corporale ușoare.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax