Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT pe DN7, lângă Săliştea: Bărbat de 62 de ani din Cugir, acroșat de o mașină, în timp ce mergea pe jos, pe şosea

Publicat

politie, sirena, lumini. girofarUn bărbat de 62 de ani din Cugir a fost rănit într-un accident produs în noaptea de joi spre vineri, pe DN7, lângă Săliştea. În timp ce se deplasa pe jos, pe şosea, a fost acroşat de o maşină. Poliţiştii reamintesc regulile ce trebuie respectate pentru prevenirea unor astfel de accidente.

Potrivit IPJ Alba, vineri, în jurul orei 3.28, pe Drumul Național 7, la kilometrul 343, în afara localității Săliștea, un bărbat de 62 de ani, din Cugir, în timp ce se deplasa pe jos, pe partea carosabilă, a fost acroşat de un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Cugir. În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale uşoare.

Poliţia recomandă pietonilor:

Evitați să circulați pe partea carosabilă! Folosiți trotuarele, acostamentele, iar, acolo unde acestea lipsesc, mergeți cât mai aproape de marginea drumului, astfel încât să aveți traficul în față!

Fiți prudenți pe vreme rea sau întuneric! Pentru a fi vizibili, purtați haine de culori deschise și elemente reflectorizante!

Respectați întocmai semnificația semnalizării rutiere (indicatoare sau semafor) și nu circulați pe drumurile publice daca ați consumat alcool – posibilitatea de a fi accidentat crește semnificativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax