Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

UPDATE: Accident pe DN74 A, Abrud – Câmpeni. O persoană rănită după ce două mașini s-au lovit. Trafic oprit

Publicat

Traficul rutier pe DN74 A Abrud – Câmpeni a fost oprit temporar, duminică seara, din cauza unui accident rutier. O persoană a fost rănită după ce două mașini s-au lovit.

UPDATE 2 – Potrivit IPJ Alba, la data de 7 mai 2023, în jurul orei 18.00, polițiștii din Abrud au intervenit pe DN 74 A, pe raza localității Cărpiniș, pentru soluționarea unui accident rutier, soldat cu victime.

Din primele cercetări, a rezultat că un bărbat de 35 de ani, din Crișcior, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un autoturism condus, din sens opus, de un tânăr de 28 de ani din Câmpeni.

În urma accidentului, conducătorul celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, care a indicat faptul că nu erau sub influența alcoolului.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

UPDATE, ora 18.30: IPJ Alba a anunțat că a fost reluată circulația rutieră în zona accidentului.

Știrea inițială

”Traficul rutier este oprit pe DN 74, pe raza localității Cărpiniș, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule. Din primele date, o persoană necesită îngrijiri medicale. Cercetarea la fața locului este în desfășurare”, a transmis IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax