Connect with us
Publicitate

ABRUD

Accident pe DN74, la Ciuruleasa: Un tânăr a ajuns la spital după ce a pierdut controlul autoturismului și a ieșit de pe carosabil

Publicat

Un tânăr din Sohodol a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea și a ieșit de pe carosabil, la Ciuruleasa. Acesta a fost transportat la spital.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 30/31 mai 2023, în jurul orei 03.00, polițiștii din Abrud au fost sesizați prin 112, cu privire la faptul că, pe raza localității Ciuruleasa, județul Alba, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări, a rezultat faptul că un tânăr de 21 de ani, din comuna Sohodol, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 74, ar fi pierdut controlul asupra acestuia și a ieșit de pe carosabil.

În urma accidentului, tânărul a suferit leziuni minore, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax