Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident pe DN74, la Feneş: Un copil de 10 ani şi două femei, răniţi după ce un şofer a intrat cu maşina într-un stâlp

Publicat

Trei persoane, printre care şi un copil de 10 ani au fost rănite, duminică, în urma unui accident rutier petrecut pe DN74, în zona satului Feneş. Un şofer a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina de un stâlp.

În 20 iulie, la ora 17.44, prin apelul de urgenţă 112,  Poliţia oraşului Zlatna a fost sesizată cu privire la faptul că pe D.N.74, în zona satului Feneş s-a produs un accident rutier.

Ca urmare a primelor cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că Adrian B., de 31 ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Zlatna – Alba Iulia, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul autovehiculului, care a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate situat pe partea dreaptă a drumului în sensul de deplasare.

În urma accidentului, trei persoane, dintre care două femei şi un minor de 10 ani au suferit leziuni corporale, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax