Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | Accident pe DN74, la Meteş: Două persoane au fost rănite, după ce o maşină s-a răsturnat în afara şoselei

Publicat

Două persoane au fost transportate la spital, după ce au fost rănite într-un accident rutier petrecut joi după-masa, pe DN74, la ieşire din localitatea Meteş spre Tăuţ. Acestea se aflau într-un autoturism care s-a răsturnat în afara carosabilului.

Este vorba despre un autoturism Renault, al cărui şofer a ajuns cu maşina în afara şoselei, după ce a derapat, în încercarea de a evita coliziunea cu maşina care circula în faţa sa. Bărbatul este din Zlatna şi are 37 de ani. În maşină se mai afla o fetiţă de aproximativ 9-10 ani. Cei doi au fost transportaţi, în stare conştientă, la spitalul din Alba Iulia, cu ambulanţa. Din primele informaţii, leziunile suferite de cei doi nu sunt grave.

Din declaraţiile şoferului, acesta ar fi încercat să evite o maşină „şcoala”, care rula pe acelaşi sens de mers.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la data de 31.01.2013, ora 15.27, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN 74, pe raza localităţii Meteş, a avut loc un accident rutier.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că G.I.Ş., de 35 de ani, din Zlatna, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Zlatna – Alba Iulia, din cauza neatenţiei în conducerem a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat.

În urma accidentului, conducătorul auto şi fiica acestuia au fost transportați la spitalul din Alba Iulia, cu leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internaţi.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax