Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT pe DN74, la Meteş: Impact între două maşini, după ce unul dintre şoferi a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens

Publicat

politie

masina politie politia Doi bărbaţi au suferit leziuni în urma unui accident rutier petrecut miercuri, 1 iunie, pe DN74, la Meteş. Un şofer a pierdut controlul volanului, a ajuns pe contrasens şi a lovit o maşină care circula regulamentar.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 1 iunie, în jurul orei 8.05,  pe DN 74, pe raza comunei Meteș, C.N.C., de 44 de ani, din comuna Gârbova, în timp ce conducea un autoturism, în direcția Alba Iulia – Zlatna, la kilometrul 89, a pierdut controlul asupra acestuia, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de G.I., de 53 de ani, din comuna Meteș.

În urma accidentului, şoferul celui de-al doilea autoturism şi un bărbat de 54 de ani, din comuna Meteş, pasager în autoturismul condus de acesta, au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportați la spitalul din Alba Iulia unde au primit îngrijiri medicale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax