Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE ACCIDENT pe DN74, la Tăuţi-Meteş: Trei persoane rănite după ce un şofer s-a izbit cu maşina de un cap de pod

Publicat

politie

politia rutiera Trei persoane au fost rănite, sâmbătă dimineaţa, într-un accident rutier petrecut pe DN74, în zona Meteş – Tăuţi. Şoferul unui autoturism Volkswagen Golf a pierdut controlul volanului, într-o succesiune de curbe şi s-a izbit cu maşina de un cap de pod.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la data de 20 februarie, în jurul orei 8.18, Poliția 0rașului Zlatna a fost sesizată cu privire la faptul că, pe raza localității Tăuți a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că M.I., de 54 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism marca Volskwagen Golf pe DN 74, în direcția Alba Iulia – Zlatna, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și într-o curbă a pierdut controlul asupra acestuia, intrând în coliziune cu un capăt de pod.

În urma accidentului, o femeie de 55 de ani din Zlatna și doi bărbați de 55 din Alba Iulia și 56 de ani din Bucerdea Vinoasă, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spitalul din Alba Iulia, pentru îngrijiri medicale.

Șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax