Connect with us
Publicitate

ABRUD

ACCIDENT pe DN74 – Dealul Mare, lângă Abrud. O femeie rănită după ce două maşini s-au lovit

Publicat

politie

O femeie în vârstă de 49 de ani din Abrud a fost rănită în urma unui accident rutier petrecut în weekend pe DN74, lângă Abrud, zona Dealul Mare. Maşina pe care o conducea a fost lovită de alt autoturism, ce venea din sens opus.

Accidentul a fost anunţat la poliţie, vineri, 24 noiembrie, în jurul orei 10.30. Potrivit IPJ Alba, s-a produs pe DN 74, la kilometrul 48.

Un tânăr de 28 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum (carosabil umed), a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism ce era condus de o femeie de 49 de ani, din Abrud.

În urma accidentului, conducătoarea auto a suferit leziuni corporale uşoare.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Pentru circulaţia în condiţii meteorologice nefavorabile, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă tuturor participanţilor la trafic:

– adoptaţi o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor, şi efectuaţi fiecare manevră doar după o temeinică asigurare

– circulaţi cu viteză adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic, în special când se circulă în coloană. Pentru un plus de siguranţă, se impune şi mărirea distanţei în mers între vehicule.

– respectaţi-vă partenerii de drum, păstraţi-vă calmul şi nu uitaţi politeţea rutieră!

– nu vă urcaţi la volan, dacă aţi consumat băuturi alcoolice!

– respectaţi regimul legal de viteză!

Pietonilor li se recomandă să-şi sporească atenţia, să evite pe cât posibil folosirea părţii carosabile, mai ales după lăsarea întunericului şi în condiţii de vizibilitate redusă, să se asigure temeinic înaintea traversării drumurilor şi să procedeze la efectuarea acesteia numai după ce sunt siguri că se poate face în condiţii de siguranţă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax