Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident pe DN74, lângă localitatea Cerbu, comuna Bucium. Două persoane rănite, după ce o maşină s-a răsturnat în afara şoselei

Publicat

Două persoane – o femeie de 60 de ani şi o fetiţă de ani – au fost rănite grav şi transportate la spital, sâmbătă, după ce o maşină s-a răsturnat în afara şoselei, pe DN74, în Munţii Apuseni. Accidentul rutier s-a petrecut lângă localitatea Cerbu, comuna Bucium.

Din primele informaţii, accidentul s-a petrecut din cauza neadaptării vitezei la condiţii de carosabil umed. Cele două persoane rănite au fost transportate la spitalul din Abrud.

Maşina era condusă de o tânără de 29 de ani, care a pierdut controlul volanului, într-o curbă şi s-a răsturnat cu autoturismul în afara carosabilului.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “La data de 13.10.2012, Poliţia Orașului Abrud a fost sesizată la ora 11.49, prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că pe Drumul Național 74, județul Alba, s-a produs un accident rutier cu victime.

Din primele cercetări, echipa de polițiști deplasată la fața locului a constatat că Ana M.T. de 29 de ani, din municipiul Alba Iulia,  județul Alba, în timp ce a condus autoturismul pe Drumul Național 74, la km 47+800 metri, în localitatea Bucium, pe direcţia de mers Zlatna – Abrud, nu a adaptat viteza de deplasare, pe un sector de drum cu o curbă cu un viraj la stânga, semnalizat corespunzător, pe un carosabil umed, a intrat în derapaj și s-a răsturnat în afara părții carosabile a direcţiei de mers.

În urma producerii accidentului, cele trei pasagere din autoturism, toate din municipiul Alba Iulia, au fost transportate la Spitalul Orășenesc Abrud, unde le-au fost acordate îngrijiri medicale, astfel:  Maria T. de 63 de ani a suferit leziuni corporale ușoare, fără a rămâne internată în spital, Felicia L.B. de 60 de ani și minora de 7 ani, I.M., au suferit leziuni grave, fiind ulterior transportate la Spitalul Județean de Urgență Alba pentru îngrijiri medicale de specialitate, unde au rămas internate în spital.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax