Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident pe DN74, în apropiere de Zlatna. Trei persoane transportate la spital

Publicat

Un autovehicul s-a răsturnat în afara părţii carosabile, vineri, pe DN74, pe raza localităţii Galaţi, în apropiere de Zlatna. Reprezentanţii IPJ Alba au precizat că trei persoane, printre care şi o minoră de 14 ani au fost transportate de urgenţă la spital.

Din primele cercetări efectuate de oamenii legii la faţa locului, se pare că accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de mers. În zonă ploua torenţial, iar carosabilul era umed. Pasagerii, o femeie şi o fetiţă de 13 ani au fost luate la ocazie de către şofer.

Circulaţia nu a fost blocată, iar toate cele trei persoane implicate în accident au fost transportate de urgenţă la Spitalul Judeţean Alba.

Reprezentanţii IPJ Alba au făcut următoarele precizări: „Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că R.Ş., de 42 de ani, din comuna Macea, judeţul Arad, în timp ce conducea un autoturism pe sensul de deplasare Alba Iulia – Zlatna, la ieşire dintr-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului ţi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma accidentului, conducătorul auto precum şi o femeie de 40 de ani din Zlatna şi fiica acestei în vârstă de 13 ani, pasagere în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportaţi cu ambulanţa la spitalul din Alba Iulia unde le-au fost acordate îngrijiri medicale.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. aurel

    sâmbătă, 30.07.2011 at 16:24

    D-na sau d-ra draga.Ai citit articolul inainte sa-l dai la tiparit ca eu nu am inteles nimic din el.Unde mergea soferul?Spre Alba-Iulia cum ai scris mataluta?Sau de la Alba -Iulia la Zlatna cum au declarat politistii?Cred ca o fost ceata densa de nu ati vazut bine.

  2. 13...14...???

    duminică, 31.07.2011 at 12:51

    In titlul articolului minora are 14 ani… In text 13…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax