Connect with us
Publicitate

ABRUD

ACCIDENT pe Dn74A, între Abrud şi Cîmpeni: Maşină răsturnată în afara carosabilului. Un tânăr a fost rănit

Publicat

masina rasturnata

Un tânăr a fost rănit, joi, într-un accident rutier petrecut pe DN74A, între Abrud şi Cîmpeni. Şoferul maşinii în care se afla tânărul a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei, şi s-a răsturnat cu autovehiculul în afara carosabilului.

Accidentul s-a petrecut în 4 ianuarie, în jurul orei 18.00. Un bărbat de 50 de ani, din comuna Poiana Vadului, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74A, în direcţia Abrud – Cîmpeni, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar într-o curbă spre stânga a pierdut controlul asupra acestuia şi s-a răsturnat în afara carosabilului, potrivit IPJ Alba.

În urma accidentului, un tânăr de 26 de ani, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Cîmpeni, pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto:

Adoptaţi o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor şi efectuaţi fiecare manevră doar după o temeinică asigurare.

Respectaţi regimul legal de viteză întrucât viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere în România.

Circulaţi cu viteză adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic, în special când se circulă în coloană. De asemenea, pentru un plus de siguranţă, se impune şi mărirea distanţei în mers între vehicule.

Nu vă urcaţi la volan, dacă aţi consumat băuturi alcoolice!

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax