Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident pe DN74A, la Câmpeni: O şoferiţă a pierdut controlul volanului într-o curbă, din cauza vitezei şi s-a izbit cu maşina de un zid

Publicat

O fată în vârstă de 11 ani a suferit leziuni în urma unui accident rutier petrecut sâmbătă dimineaţa pe DN74A, la Câmpeni. Maşina în care se afla era condusă de o femeie care a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei, într-o curbă, a ieşit de pe şosea şi a lovit un zid din beton.

Sâmbătă, la ora 10.50, Poliţia Oraşului Câmpeni a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN 74A, pe raza oraşului Cîmpeni, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de echipa de cercetare deplasată la faţa locului, a rezultat că P.E.M., o femeie în vârstă de 38 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74A, în direcţia Abrud – Cîmpeni, la ieşirea dintr-o curbă cu viraj la stânga, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un zid din beton, aflat lângă acostamentul drumului public.

În urma accidentului, doi pasageri din autoturism, un bărbat în vârstă de 39 de ani şi o fetiţă în vârstă de 11 ani, au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internaţi în spital.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax