Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident pe DN75, între localităţile Sălciua şi Brezeşti. Un bărbat de 74 de ani a ajuns la spital

Publicat

pol

Circulaţia a fost blocată, sâmbătă, în jurul orei 16.45, pe DN 75, între localităţile Sălciua şi Brezeşti, din cauza unui accident de circulaţie. Două autovehicule au intrat în coliziune, iar, în urma impactului, o persoană a fost rănită.

Potrivit IPJ Alba, victima este un bărbat de 74 de ani care prezenta semne vitale la sosirea la faţa locului a oamenilor legii, dar care se afla în stare de şoc. Bărbatul era pasager într-o maşină marca Dacia Papuc. Şoferul autoturismului a intrat pe contrasens şi a lovit o altă maşină, marca Volkswagen Transporter, care circula regulamentar. Din fericire, nici o altă persoană nu a fost rănită.

UPDATE: IPJ Alba a făcut următoarele precizări: „Poliţia Oraşului Baia de Arieş, a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că, pe raza comunei Sălciua, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului, a constatat că A.E., de 56 de ani, din municipiul Turda, judeţul Cluj, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 75, în direcţia Cîmpeni –Turda, la km 112 + 800 m, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar de C.M.N., de 31 de ani, din comuna Bucium judeţul Alba.

În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 74 de ani, din municipiul Turda, pasager în prima autoutilitară, a suferit leziuni corporale fiind transportat la spitalul din Cîmpeni de unde ulterior a fost transferat la Spitalul Judeţean Alba unde a rămas sub supraveghere medicală.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax