Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT pe DN75, în Munţii Apuseni: Impact frontal între două maşini conduse de şoferi din Alba, în zona Lungeşti – Buru, judeţul Cluj

Publicat

politie

masina politie rutiera alba Două femei din judeţul Alba au fost rănite, miercuri, într-un accident rutier petrecut în Munţii Apuseni, pe DN75, la 7 kilometri de localitatea Lungeşti, în judeţul Cluj. Maşina în care se aflau cele două a fost lovită, într-o curbă, de un autoturism condus de un şofer tot din Alba, care venea dinspre Turda (Buru). În zona evenimentului rutier, circulaţia a fost blocată timp de aproximativ o oră şi jumătate.

Potrivit IPJ Cluj, un bărbat de 29 de ani, din județul Alba, în timp ce conducea un autovehicul pe DN75, dinspre Turda, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum. Astfel, a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar.

accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a unei femei, de 44 de ani, din Alba, conducătoarea celui de-al doilea autovehicul. De asemenea, o pasageră în același autoturism, de 48 de ani, din judeţul Alba, a suferit leziuni ușoare.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa 20.000 de lei.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

„Adaptați în permanență viteza de deplasare la condițiile meteo-rutiere concrete sectorului de drum pe care circulaţi, rulând nu la limita admisă de lege, ci la limita legală care asigură mersul în siguranță”, este mesajul IPJ Cluj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. ?

    joi, 30.04.2015 at 19:50

    Pe „drumul”ala nu ai ce viteza sa adaptezi….parca mergi prin balastiera….mai bine mergi cu caiacu pe aries ca te scutura mult mai putin…

  2. Un alt conducator auto

    sâmbătă, 02.05.2015 at 15:19

    O fi o pura intamplare ca a intrat pe contrasens. Mergea probabil ca melcul saracul om si ia sarit curba in fata. Daca nu e in stare sa conduca ar fi probabil o solutie mult mai buna sa mearga cu pluta pe Aries.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax