Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT pe DN75 la Arieşeni: Cinci persoane rănite după ce un şofer a pierdut controlul volanului şi a lovit altă maşină pe contrasens

Publicat

politie

masina politie rutiera Cinci persoane au fost rănite şi transportate la spital în urma unui accident rutier produs în weekend pe DN75 în Munţii Apuseni, la Arieşeni. Un şofer din Bistra a pierdut controlul volanului, a ajuns cu maşina pe contrasens, unde a lovit un autoturism condus de un tânăr din Bucureşti.

Accidentul a fost anunţat la Poliţia Cîmpeni sâmbătă, 14 mai, în jurul orei 20.15.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la locul accidentului, a rezultat că B.E., un tânăr de 24 de ani, din comuna Bistra, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe DN 75, la kilometrul 42, într-o curbă la dreapta, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de D.A., de 26 de ani, din municipiul Bucureşti.

În urma accidentului, cei doi conducători auto precum şi alte trei persoane, două pasagere în primul autoturism şi una în cel de-al doilea, au suferit leziuni corporale şi au fost transportate la spitalul din Cîmpeni unde au primit îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax